Hvordan kan man sige nej til GMO?

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Standard

Hvordan kan man sige nej til GMO? / Heðinsdóttir, Katla; Gjerris, Mickey.

In: Aktuel Naturvidenskab, Vol. 2015, No. 5, 2015, p. 34-37.

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Harvard

Heðinsdóttir, K & Gjerris, M 2015, 'Hvordan kan man sige nej til GMO?', Aktuel Naturvidenskab, vol. 2015, no. 5, pp. 34-37. <http://aktuelnaturvidenskab.dk/nyeste-numre/5-2015/>

APA

Heðinsdóttir, K., & Gjerris, M. (2015). Hvordan kan man sige nej til GMO? Aktuel Naturvidenskab, 2015(5), 34-37. http://aktuelnaturvidenskab.dk/nyeste-numre/5-2015/

Vancouver

Heðinsdóttir K, Gjerris M. Hvordan kan man sige nej til GMO? Aktuel Naturvidenskab. 2015;2015(5):34-37.

Author

Heðinsdóttir, Katla ; Gjerris, Mickey. / Hvordan kan man sige nej til GMO?. In: Aktuel Naturvidenskab. 2015 ; Vol. 2015, No. 5. pp. 34-37.

Bibtex

@article{a3d03d1731d744719ec94a1da46d3a74,
title = "Hvordan kan man sige nej til GMO?",
abstract = "Modstandere af genteknologi udtrykker ofte deres bekymring med, at teknologien er “unaturlig”. Men hvad mener de egentlig med det? Og er det et synspunkt, der skal tages seri{\o}st, hvis genmodificering af f{\o}devarevarer kan v{\ae}re med til at eliminere sult og fejlern{\ae}ring i verden?",
author = "Katla He{\dh}insd{\'o}ttir and Mickey Gjerris",
year = "2015",
language = "Dansk",
volume = "2015",
pages = "34--37",
journal = "Aktuel Naturvidenskab",
issn = "1399-2309",
number = "5",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Hvordan kan man sige nej til GMO?

AU - Heðinsdóttir, Katla

AU - Gjerris, Mickey

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Modstandere af genteknologi udtrykker ofte deres bekymring med, at teknologien er “unaturlig”. Men hvad mener de egentlig med det? Og er det et synspunkt, der skal tages seriøst, hvis genmodificering af fødevarevarer kan være med til at eliminere sult og fejlernæring i verden?

AB - Modstandere af genteknologi udtrykker ofte deres bekymring med, at teknologien er “unaturlig”. Men hvad mener de egentlig med det? Og er det et synspunkt, der skal tages seriøst, hvis genmodificering af fødevarevarer kan være med til at eliminere sult og fejlernæring i verden?

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 2015

SP - 34

EP - 37

JO - Aktuel Naturvidenskab

JF - Aktuel Naturvidenskab

SN - 1399-2309

IS - 5

ER -

ID: 148475497