Medie og måltid - danske trykte kogebøger i 1800-tallet

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterResearchpeer-review

Standard

Medie og måltid - danske trykte kogebøger i 1800-tallet. / Nyvang, Caroline.

Syn på mad og drikke i 1800-tallet. ed. / Ole Hyldtoft. 1. ed. København : Museum Tusculanum, 2010. p. 145-231.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterResearchpeer-review

Harvard

Nyvang, C 2010, Medie og måltid - danske trykte kogebøger i 1800-tallet. in O Hyldtoft (ed.), Syn på mad og drikke i 1800-tallet. 1 edn, Museum Tusculanum, København, pp. 145-231.

APA

Nyvang, C. (2010). Medie og måltid - danske trykte kogebøger i 1800-tallet. In O. Hyldtoft (Ed.), Syn på mad og drikke i 1800-tallet (1 ed., pp. 145-231). Museum Tusculanum.

Vancouver

Nyvang C. Medie og måltid - danske trykte kogebøger i 1800-tallet. In Hyldtoft O, editor, Syn på mad og drikke i 1800-tallet. 1 ed. København: Museum Tusculanum. 2010. p. 145-231

Author

Nyvang, Caroline. / Medie og måltid - danske trykte kogebøger i 1800-tallet. Syn på mad og drikke i 1800-tallet. editor / Ole Hyldtoft. 1. ed. København : Museum Tusculanum, 2010. pp. 145-231

Bibtex

@inbook{bb963af07de211df928f000ea68e967b,
title = "Medie og m{\aa}ltid - danske trykte kogeb{\o}ger i 1800-tallet",
keywords = "Det Humanistiske Fakultet, kogebog, mad, madkultur, medieanalyse, boghistorie, cookbook, food, food culture, history of books",
author = "Caroline Nyvang",
year = "2010",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-635-3264-8",
pages = "145--231",
editor = "Ole Hyldtoft",
booktitle = "Syn p{\aa} mad og drikke i 1800-tallet",
publisher = "Museum Tusculanum",
edition = "1",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Medie og måltid - danske trykte kogebøger i 1800-tallet

AU - Nyvang, Caroline

PY - 2010

Y1 - 2010

KW - Det Humanistiske Fakultet

KW - kogebog

KW - mad

KW - madkultur

KW - medieanalyse

KW - boghistorie

KW - cookbook

KW - food

KW - food culture

KW - history of books

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-635-3264-8

SP - 145

EP - 231

BT - Syn på mad og drikke i 1800-tallet

A2 - Hyldtoft, Ole

PB - Museum Tusculanum

CY - København

ER -

ID: 20418448